In domeniile productiei farma si de cosmetice opereaza reglementari legale europene si nationale foarte puternice. In acest mediu concurential, stim ca trebuie sa aprovizionam producatorii din Romania cu ingrediente si produse chimice atent selectionate. Ne-am construit parteneriate pe termen lung cu furnizori capabili sa livreze cele mai bune produse, in conditii de siguranta maxima.

Excipienti, Extracte de plante, Filme de acoperire (Coatings),   Capsule (EHGC si Soft gel caps), Indulcitori,  Premixuri, Arome,  Aminoacizi, Emulsifianti, Solubilizanti,  Vitamine,   Uleiuri si unturi vegetale, Uleiuri esentiale.

TEREOS - Franta www.tereos-starchsweeteners.com

Tereos Starch & Sweeteners reprezinta diviza de cereale din grupul Tereos. Compania proceseaza porumbul, graul, cartoful si maniocul (cassava) pentru a realiza o gama variata de produse cu valoare adaugata, cum ar fi amidoane native si modificate, sirop de glucoza, dextrozam maltodextria, polioli si alcooli, ce deservesc industria alimentara, farmaceutica, a nutritiei animale etc. In compania Tereos Starch & Sweeteners lucreaza peste 1.700 de angajati.

GALACTIC - Belgia www.lactic.com/en-us/home.aspx

Galactic este unul din liderii mondiali in biotehologii, ce ofera materii prime derivate din acid lactic obtinut prin fermentatie pentru industria alimentara, nutritie animala, personal & health, si industriala. Sediul central si birourile de cercetare ale Galactic se afla in Belgia, iar facilitatile de productie sunt in Statele Unite ale Americii, China si Belgia. De peste 20 de ani, Galactic creaza solutii durabile, inovatoare si sanatoase in domeniul sigurantei alimentare, alimentatiei si chimiei verzi, avand o experienta valoroasa in fermentarea acidului lactic si dezvoltarea altor produse derivate.

ACERCHEM – China www.acerchem.com

Acerchem este un grup de companii ce activeaza in industria sanatatii si ofera o gama extinsa de materii prime cheie pentru urmatoarele sectoare: Suplimente Alimentare, Industria cosmetica si Hrana pentru Animale. Misiunea companiei Acerchem, lider de piata in domeniile in care activeaza, este "Create value for health, Bring Nutrition to life". Compania Acerchem a fost infiintata in anul 2007, iar sediul principal este in orasul Shagnhai.

CALMAGS - Germania www.calmags.com/index.php/home1

Calmang este furnizorul Astron de minerale si excipienti pentru industria farmaceutica si pentru industria suplimentelor alimentare. Focusul Calmags este pe compusii de Calciu-, Magneziu- si Fier-. Infiintata in anul 1999, compania Calmags si-a castigat reputatia in piata gratie vitezei cu care raspunde solicitarilor clientilor, stocurilor vaste de produse si flexibilitatii. Activitatea internationala Calmags se desfasoara conform standardelor de calitate HACCP si IFS.

KYOWA Hakko Bio – Japonia www.kyowahakko-bio.co.jp/english

Producatorul de aminoacizi puri, Kyowa, se afla in portofoliul Astron cu o gama larga de produse, inclusiv Aminoacizi, Acizi nucleici de inalta calitate, obtinuti prin fermentatie - produse cheie pentru industria de suplimente nutritive, alimentatie si suplimente pentru sportivi si pentru idustria farmaceutica. Logo-ul KQ, KYOWA Hakko Bio, este bine cunoscut in intreaga lume. Logo-ul dovedeste ca producatorii care aleg sa il foloseasca pe ambalaje utilizeaza materiile prime de inalta calitate Kyowa si beneficiaza in acelasi timp de sprijin de marketing din partea lor.

Productos Aditivos - Spania www.productosaditivos.com/es/

Productos Aditivos este primul si singurul producator european de Zaharina sodica si de Ciclamat de sodiu. Productos Aditivos deserveste industria farmaceutica, a suplimentelor nutritive si pe cea alimentara. Compania infiintata in anul 1929 la Barcelona a dovedit, de-a lungul timpului, ca poate oferi o gama variata de Premixuri de vitamine si minerale (peste 4000 MT/an) si Arome (peste 2000 de arome in portofoliu). Peste 25% din angajatii Productos Aditivos sunt chimisti.

BELINKA - Slovenia  www.belinka-perkemija.com

Producator cu traditie de Apa oxigenata, Belinka ofera o gama variata de solutii de curatare si dezinfectie “environmentally friendly”, pentru diferite ramuri industriale. Punctele forte ale Belinka Perkemija, recunoscute ca atare de catre clienti, sunt: productia rapida si flexibila, logistica inteligenta si serviciul tehnic performant. Belinka Perkemija a devenit astfel cel mai mare producator de perborat de sodiu din lume si unul dintre cei doar opt producatori europeni de peroxid de hidrogen. Din anul 2014, Belinka Perkemija este membra a grupului european Helios, una dintre primele 10 companii de vopsele de pe piata europeana si parte a grupului Kansai Paint. Compania a fost infiintata in anul 1948.

JRS COATINGS - Germania  www.jrspharma.com/pharma_en/products-services/coatings

JRS Pharma este o companie cu o experienta de 135 ani, dedicata furnizarii de ingrediente si materie prima pentru industria farmaceutica din toata lumea. Divizia de coatings – JRS Coatings – ofera filme de acoperire “ ready-to-use” pe baza de HPMC produs de JRS. Centrele de cercetare si inovare ale JRS COATINGS, facilitatile de productie, birourile de vanzari si echipele dedicate de asistenta tehnica le asigura clientilor accesul la solutii eficiente, livrate in cel mai scurt timp posibil.

Hansen & Rosenthal - Germania www.ur.com/en/h-r-group/locations/europe/hansen-rosenthal-kg/

Hansen & Rosenthal este furnizorul nostru de uleiuri de parafina si de vaselina pentru industria farmaceutica si cosmetica. Din anul 1919, de la infiintarea acestei companii de traditie, numele Hansen & Rosenthal este sinonim cu calitatea produselor sale, in special produsele chimice farmaceutice realizate pe baza produselor petroliere. Succesul Hansen & Rosenthal vine din abordarea lor permanent inovatoare in ceea ce priveste dezvoltarea de noi produse. Inovatia, orientarea spre client si increderea sunt principalele valori ale H&R.

Health Caps - India  www.healthcapsindia.com

Health Caps este unul dintre principalii producatori mondiali de capsule tari (Empty Hard Capsules) gelatinoase, HPMC based, capsule printate, SLS free, TSE/ BSE free. Principalele certificari detinute de Health Caps sunt: WHO GMP, US FDA DMF, Halal & Kosher. Principalele puncte forte ale Health Caps sunt facilitatile ultra-moderne de productie, certificarile internationale de management al calitatii, compatibilitatea capsulelor produse cu toate tipurile de echipamente si personalziarea culorilor.

Mosselman - Belgia www.mosselman.eu

Mosselman este producator si distribuitor de oleochimicale, ce ofera o gama variata de uleiuri de origine vegetala sau animala, cat si derivatii acestora: alcooli grasi, esterii acizilor grasi, alcooli grasi, etoxilati si ceruri. Fondata in anul 1829 in Belgia, compania Mosselman detine aproximativ 600 de produse in portofoliu, pe care le vinde in peste 60 de tari, in cantitate totala de 25.000 de tone pe an. Ingredientele Mosselman sunt utilizate, printre altele, la realizarea produselor farmaceutice, a detergentilor, a produselor de ingrijire personala, a lubrifiantilor si la lumanari.

A.C.E.F. - Italia  www.acef.it

A.C.E.F este o companie italiana cu o traditie de 75 de ani in distributia de materii prime pentru industria farmaceutica, cosmetica si a suplimentelor alimentare. ACEF ofera peste 7.000 de produse, utilizate la realizarea cosmeticelor si a produselor farmaceutice. Pentru garantarea calitatii ingredientelor livrate, ACEF detine mai multe certificari ce atesta standardele inalte ale produselor, printre care: Certificarea Uni EN-ISO 9001 inca din anul 1995, HACCP, certificare BIO pentru produse cosmetice COSMOS / IONC. Targetul acestei companii este de a sustine atat producatorii mici cat si pe cei mari oferindu-le o gama variata de materii prime si flexibilitatea ambalarii ( de la cateva sute de grame la bulk-uri).

Bruggemann - Germania www.brueggemann.com/english/startseite-gruppe.html

Bruggemann este un grup de companii care ofera o gama vasta de alcooli, polimeri si derivati de zinc. In portofoliul nostru se afla Oxidul de zinc EP grade cu aplicatii in industria cosmetica si farmaceutica. De peste 140 de ani, numele Bruggemann este sinonim, pentru client din intreaga lume, cu produse de inalta calitate si orientare spre client.

 

 

 

Contacteaza acum consultantul tau comercial pentru farmaceutice si cosmetice

Mihaela s-a alaturat echipei Astron in anul 2010 si a lucrat exclusiv in departamentul de Farmaceutice si Cosmetice. Gratie experientei acumulate in domeniul de activitate, Mihaela isi cunoaste foarte bine portofoliul de produse si ofera clientilor exact solutiile si variantele de care acestia au nevoie. Mihaela a absolvit Facultatea de Chimie Industriala din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti si detine un master obtinut in cadrul aceleiasi facultati.
Mihaela Girdea
Mihaela Girdea+40 730 330 242This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contacteaza acum consultantul tau comercial pentru farmaceutice si cosmetice

  • Facultate absolvita: Facultatea de Biotehnologii in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.  
  • Studii studii superioare: Licenta – Inginer Biotehnolog in industria alimentara; Master – Inginer Biotehnolog in industria Farmaceutica si Cosmetica
  • Experienta in domeniu: Responsabil sectie de productie capsule si comprimate pentru suplimente alimentare
  • Istoric in Astron: m-am alaturat echipei Astron Chemicals Romania in 2019.
Bogdan Neculai
Bogdan Neculai +40 741 110 623This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Astron Chemicals SRL
Soseaua Dudesti – Pantelimon Nr. 19, Sector 3, Cod Postal 033091, Bucuresti, Romania
021 255 17 23 / 24 / 25

Articole - Noutati

© Astron Chemicals - Romania. Toate drepturile rezervate.
Designed By Centriqa Marketing Bureau

Search