Produse distribuite

Pentru a-ti oferi produsele de care ai nevoie in activitatea ta, am selectat cu grija furnizorii pe care ne bazam. Ne-am orientat catre companii internationale, lideri recunoscuti pentru calitatea constanta a produselor livrate.

Acid lactic & lactati, Clean label solution pentru industria carnii, Culturi starter pentru industria carnii si lactatelor,  Hidrocoloizi si substante stabilizatoare, Produse pentru ambalare aseptica,  Indulcitori naturali si artificiali, Amidoane native si modificate,  Proteine si fibre, Aditivi alimentari, Arome si coloranti, etc

 

Furnizor cheie Astron Chemicals Romania

 

Belinka Perkemija - Slovenia www.belinka-perkemija.com

Belinka Perkemija este furnizor de traditie pentru o gama larga de produse ecologice, agent de albire si curatare pentru industrii variate. Punctele forte Belinka Perkemija, recunoscute ca atare de catre clienti, sunt: productia rapida si flexibila, logistica inteligenta si serviciul tehnic performant. Belinka Perkemija a devenit astfel cel mai mare producator de perborat de sodiu din lume si unul dintre cei doar opt producatori europeni de peroxid de hidrogen. Din anul 2014, Belinka Perkemija este membra a grupului european Helios, una dintre primele 10 companii de vopsele de pe piata europeana si parte a grupului Kansai Paint. Compania a fost infiintata in anul 1948.

 

Galactic - Belgia www.lactic.com

Galactic este o companie de biotehnologie, lider mondial in furnizarea de produse si solutii pentru industria alimentara, industria hranei pentru animale, ingrijire personala si sanatate. De peste 20 de ani, Galactic creaza solutii durabile, inovatoare si sanatoase in domeniul sigurantei alimentare, alimentatiei si chimiei verzi, avand o experienta valoroasa in fermentarea acidului lactic si dezvoltarea altor produse derivate.

 

 

Birkamidon - Germania www.birkamidon.com


Birkamidon este furnizor de amidonuri, amidonuri modificate si derivate de amidon. Printre produsele Birkamidon se numara amidonul din cartofi, amidonul de porumb, amidonul din grau, amidonul de mazare si amidonul din tapioca, dar si produse cum ar fi glutenul de grau, fulgi de cartofi, cuburi de cartofi, lapte praf, pectina si hidrocoloizi.

Coralim- https://www.coralim.com/es

CORALIM ADITIVOS face parte dintr-un grup de companii care activează de peste 40 de ani în domeniul aditivilor și coloranților.  Suntem o companie specializată în fabricarea coloranților, mixurilor și aromelor, precum și a crearii de formule personalizate pentru diferitele sectoare alimentare și nealimentare.

 

Apecx- https://www.apecx.ag/

APECX, situat în centrul Europei în Bischofszell / Elveția, a fost înființată ca o companie de sine statatoare, pentru producerea și vânzarea la nivel international de pectină din mere și citrice sub marca OBIPEKTIN. Portofoliul de produse APECX acoperă o gamă largă de aplicații alimentare.

 

Expression Aromatiqueshttp://www.expressions-aromatiques.com/en/product

 

Arome naturale și sintetice, sub formă lichidă sau de pulberi

 

 Limagrain - https://www.limagrain.com/?lang=en

 

 (etichetă curată de făini modificate, amestecuri enzimatice)

 

Fytexia- https://fytexia.com/

Fytexia este o companie de cercetari biologice aplicate cu expertiza în substanțe nutritive active bazate pe cercetare pentru produse de sănătate. Echipa de experți Fytexia colaborează cu o rețea globală de oameni de stiinta, pentru a furniza ingrediente funcționale susținute cu cele mai stricte dovezi științifice, de la caracterizarea compușilor activi până la demonstrarea beneficiilor lor clinice. Ingredientele dezvoltate de Fytexia intră în formulele celor mai avansate produse medicale pentru a îmbunătăți nivelul de sănătate și starea de bine a consumatorilor din întreaga lume. Fytexia opereaza la nivel global: soluțiile noastre in domeniul sănătatii sunt disponibile în peste 35 de țări.

 

Productos Additivos- http://www.productosaditivos.com/en/empresa

Singurul producător european de zaharină și ciclamat, fiind partenerul preferat pentru un număr mare de companii din segmentul de top al pieței alimentare și a industriei farmaceutice, în peste 60 de țări. Producerea funcțională a premixurilor, adaptată pe nevoile clientului.

 

Sedamyl- https://sedamyl.com/

Suntem unul din liderii din piata de producători de amidon, îndulcitori, proteine și alcool. Furnizăm și vindem ingrediente către principalele domenii industriale din întreaga Europă.

Advanced Enzymes- https://www.advancedenzymes.com/

Advanced Enzymes este o companie centrata pe cercetare, in topul international al producatorilor de enzime și probiotice. Suntem cea mai mare companie de enzime din India dedicata cercetarii, dezvoltarii, fabricarii și promovarii a peste 400 de produse proprii, dezvoltate din mai mult de 65 de enzime și probiotice locale. Scopul nostru este de a ajuta consumatorii să aiba acces la asistență medicală gratuită cu efecte secundare, să ajutăm fermierii să îmbunătățească nutriția animalelor și, de asemenea, să ajutăm intreaga industrie să înlocuiască procesarea tradiționala termico-chimico-mecanica cu procesarea bazata pe enzime.

 

GrapSud- http://www.grapsud.com/en/

· Agro-resurse destinate bio-rafinăriilor industriale și companiilor agricole;

· Soluții și ingrediente dezvoltate pentru industriile agroalimentare;

· Materii prime și aditivi destinați pieței de nutrient (nutraceutice).

 

Randi - https://www.randi-group.com/en/randi-group-en/

Acid tartric, cremă de tartru, tartrat de potasiu neutru, tartrat de sodiu și potasiu, ulei de rapiță, pelete de struguri

 

 

 

Lapi - https://lapigelatine.com/

Gelatina

 

 

 Tastetach - https://www.tastetech.com/

 

Astron Chemicals SRL
Soseaua Dudesti – Pantelimon Nr. 19, Sector 3, Cod Postal 033091, Bucuresti, Romania
021 255 17 23 / 24 / 25

Articole - Noutati

© Astron Chemicals - Romania. Toate drepturile rezervate.
Designed By Centriqa Marketing Bureau

Search