Produse distribuite

Pentru a-ti oferi produsele de care ai nevoie in activitatea ta, am selectat cu grija furnizorii pe care ne bazam. Ne-am orientat catre companii internationale, lideri recunoscuti pentru calitatea constanta a produselor livrate.

Acid lactic & lactati, Clean label solution pentru industria carnii, Culturi starter pentru industria carnii si lactatelor,  Hidrocoloizi si substante stabilizatoare, Produse pentru ambalare aseptica,  Indulcitori naturali si artificiali, Amidoane native si modificate,  Proteine si fibre, Aditivi alimentari, Arome si coloranti, etc

 

Furnizor cheie Astron Chemicals Romania

 

Belinka Perkemija - Slovenia www.belinka-perkemija.com

Belinka Perkemija este furnizor de traditie pentru o gama larga de produse ecologice, agent de albire si curatare pentru industrii variate. Punctele forte Belinka Perkemija, recunoscute ca atare de catre clienti, sunt: productia rapida si flexibila, logistica inteligenta si serviciul tehnic performant. Belinka Perkemija a devenit astfel cel mai mare producator de perborat de sodiu din lume si unul dintre cei doar opt producatori europeni de peroxid de hidrogen. Din anul 2014, Belinka Perkemija este membra a grupului european Helios, una dintre primele 10 companii de vopsele de pe piata europeana si parte a grupului Kansai Paint. Compania a fost infiintata in anul 1948.

 

Galactic - Belgia www.lactic.com

Galactic este o companie de biotehnologie, lider mondial in furnizarea de produse si solutii pentru industria alimentara, industria hranei pentru animale, ingrijire personala si sanatate. De peste 20 de ani, Galactic creaza solutii durabile, inovatoare si sanatoase in domeniul sigurantei alimentare, alimentatiei si chimiei verzi, avand o experienta valoroasa in fermentarea acidului lactic si dezvoltarea altor produse derivate.

 

Tereos - Franta www.tereos-starchsweeteners.com

 

Produsele principale furnizate de Tereos sunt zaharul si indulcitorii, amidonul, alcoolul si etanolul. Prin imbunatatirea continua a proceselor sale, a inovarii si adaptarea facilitatilor sale industriale, Tereos exploateaza potentialul maxim al materiilor prime agricole si raspunde cerintelor in schimbare ale clientilor. Tereos dezvolta noi aplicatii pentru a adauga valoare reziduurilor din productia agricola.

 

Birkamidon - Germania www.birkamidon.com


Birkamidon este furnizor de amidonuri, amidonuri modificate si derivate de amidon. Printre produsele Birkamidon se numara amidonul din cartofi, amidonul de porumb, amidonul din grau, amidonul de mazare si amidonul din tapioca, dar si produse cum ar fi glutenul de grau, fulgi de cartofi, cuburi de cartofi, lapte praf, pectina si hidrocoloizi.


Koliba Milk - Slovacia www.kolibamilk.sk


Koliba Milk produce si livreaza lapte proaspat, iaurt, smantana, unt, branza, branza topita, branza presata si branza presata afumata dar si produse de tip “commodity”, cum ar fi zer permeat sau proteine concentrate din zer (WPC). Compania Koliba Milk a fost infiintata in 1993 in regiunea Hrinova din Slovacia.

 

Natural Gum - Italia www.naturalgums.it


Natural Gums este furnizor de gume naturale - polizaharide de origine naturala, capabile sa produca o crestere mare a vascozitatii unei solutii, chiar si la concentratii mici. In industria alimentara, gumele naturale sunt utilizate ca agenti de ingrosare, agenti de gelifiere, agenti de emulsionare si stabilizatori. In alte industrii, ele sunt de asemenea utilizate ca adezivi, agenti de legare, inhibitori de cristalizare, agenti de clarificare, agenti de incapsulare, agenti de floculare, agenti de umflare, stabilizatori de spuma.

Consultant Alimentare

Contacteaza acum consultantul tau comercial pentru industria alimentara

Sunt parte a echipei Astron din anul 2015 si activez in domeniul vanzarilor de 14 ani.
Sunt absolventa a SNSPA (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti), facultatea de Adminstratie Publica si absolventa a Universitatii Titu Maiorescu, Master in Dreptul Afacerilor.
Pentru mine, domeniul vanzarilor reprezinta o provocare continua.
Sustinerea constanta prin oferirea de solutii potrivite dezvoltarii afacerilor clientilor nostri , precum si increderea si parteneriatul cu furnizori cheie, sunt valorile pe care am reusit sa le dezvolt de-a lungul timpului in relatiile cu clientii.
Mihaela Zamfir
Mihaela Zamfir+40 749.218 328This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Astron Chemicals SRL
Soseaua Dudesti – Pantelimon Nr. 19, Sector 3, Cod Postal 033091, Bucuresti, Romania
021 255 17 23 / 24 / 25

Articole - Noutati

© Astron Chemicals - Romania. Toate drepturile rezervate.
Designed By Centriqa Marketing Bureau

Search