Diversitatea produselor, experienta dovedita a furnizorului, inovatia continua si preturile convenabile – acestea sunt criteriile dupa ne selectam furnizorii cheie pentru industria vinului. Ne dorim sa le putem oferi clientilor nostri, in orice moment, cele mai bune produse disponibile la furnizorii din Europa si din lume.

Materii prime pentru vinificatie, Fermentatie musturi rosii, Fermentatie musturi albe, Fermentatie musturi rose, Vinuri spumante, Protectie antioxidanta, Enzime pentru limpezire, Enzime pentru maceratie, Drojdii pentru fermentatie, Activatori ai fermentatiei, Corectori de aciditate, Aditivi pentru filtrare, Conditionare inainte de imbuteliere, Stabilizare tartrica, Stabilizare proteica, Taninuri de sacrificiu, Taninuri pentru fermentatie, Taninuri pentru fixarea culorii, Taninuri pentru structura, Taninuri pentru finisare, Detergenti, Metabisulfit de potasiu, Poliaspartat de potasiu, Materii pentru producatori mici.

Enartis - Italia www.enartis.com

Furnizorul de materii prime pentru vinificatie, Enartis, aplica un sistem total de asigurare a calitatii prin standardele ISO 14001:2015, ISO 18001, FSSC 22000, ISO 901:2015. Activitatea laboratoarelor Enartis, in colaborare cu cele mai relevante laboratoare internationale de cercetare, sustine pozitia de lider a companiei in sectorul enologic.

Cercetarea continua imbogateste sectorul de inovatii in vinificatie si imbunatateste procesele de productie pentru obtinerea unui vin impecabil din toate punctele de vedere..

 

Contacteaza acum consultantul tau comercial pentru industria vinului

Avand in vedere faptul ca alimentatia reprezinta un fenomen esential in viata noastra, Nedelcu Bogdan un tanar absolvent al Facultatii de Biotehnologii in cadrul USAMV Bucuresti si viitor masterand in “Biotehnologii si Siguranta Alimentara” incearca sa aduca pe piata produse de prima clasa aducand un raport calitativ imbatabil. Bogdan pune pe primul loc cerintele clientilor si incearca sa gaseasca o solutie cat mai eficienta pentru a imbunatati atat procesul de productie al vinului cat si calitatile acestora.


Bogdan Nedelcu
Bogdan Nedelcu0732 669 797This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Astron Chemicals SRL
Soseaua Dudesti – Pantelimon Nr. 19, Sector 3, Cod Postal 033091, Bucuresti, Romania
021 255 17 23 / 24 / 25

Articole - Noutati

© Astron Chemicals - Romania. Toate drepturile rezervate.
Designed By Centriqa Marketing Bureau

Search