Astron Chemicals este partener de traditie al celor mai importanti furnizori de materie prima, ingrediente si produse pentru realizarea lacurilor si vopselelor. Succesul clientilor nostri inseamna si succesul nostru, astfel incat selectam pentru clienti produse de calitate superioara, de la furnizori din intreaga lume.

Rasini acrilice, Rasini stiren – acrilice, Sisteme poliuretanice, Pigmenti organic si anorganici, Aditivi, Material oxidice (talcuri, bentonite, etc), Emulsii siliconice.

EOC – Belgia  www.eocgroup.com

EOC este furnizor international de latexuri, compusi, emulsii, adezivi, surfactanti si  sisteme poliuretanice. Compania a fost infiintata in anii 1950 ca producator de spuma cauciucata pentru saltele si diferite obiecte de mobilier, iar in acest moment a ajuns lider de piata in mai multe industrii. EOC detine urmatoarele certificari: ISO 9001: 2008, GMP EFfCI, ISO 14001: 2004, EcoVadis Silver Medal Certificate, OHSAS 18001: 2007, KOSHER, AEOF, Sedex.

Lonza – Elveia www.lonza.com

Lonza detine peste 50 de centre de productie si cercetare la nivel mondial, in care lucreaza peste 14.000 de angajati. Lonza furnizeaza biocizi de specialitate, substante active si aditivi antimicrobieni pentru vopsele, acoperiri, materiale de constructii, materiale plastice, emulsii, textile si fluide pentru prelucrarea metalelor. Infrastructura sa extinsa la nivel mondial ii permite sa asigure continuitatea furnizarii, asistenta tehnica si servicii expertilor clientilor oriunde se afla in intreaga lume.

20 microns - India www.20microns.com

Cel mai mare producator de minerale albe din India, 20 microns, ofera produse inovatoare in domeniul fillerelor, extinderilor si substantelor chimice de specialitate. Calitatea exceptionala a produselor se bazeaza pe intelegerea profunda a cerintelor industriale ale clientilor. Compania 20 microns si-a construit o reputatie exceptionala in randul clientilor, gratie capacitatilor de rezolvare a solicitarilor clientilor și a serviciului tehnic de calitate pentru clienti.

 

Vibfast – India www.vibfast.com

Vibfast fabrica o gama cuprinzatoare de pigmenti pe baza de ftalocianina de inalta calitate, ce sunt utilizati pe scara larga pentru diferite aplicatii industriale: lacuri, cerneala pe baza de apa sau solvent, PVC, vopsea, cauciuc sau textile. Unul dintre cei mai mari producatori de pigmenti de ftalocianina din lume, Vibfast Group si-a construit un foarte puternic departament de cercetare si inovare. Vibfast Group detine certificarea ISO 9001:2000, furnizata de compania de consultanta American Global Standard INDIA.

Venator – Statele Unite ale Americii  www.venatorcorp.com

Venator fabrica pigmenti de dioxid de titan si aditivi de performanta ce imbunatatesc calitatea vietii pentru consumatorii de pretutindeni. Venator este lider mondial pentru aceste tipuri de produse. Pe plan mondial, in cadrul grupului Venator lucreaza peste 2.700 de angajati, ce produc si livreaza materie prima pentru clienti din peste 110 tari. Pasiunea pentru realizarea de pigmenti si aditivi de inalta calitatea este elementul comun al angajatilor Venator. Performanta, Inovatia, Lucrul in echipa, Grija pentru mediu si Corectitudinea - aceste sunt valorile cheie ale Venator.

 

Hungarian Silicones – Ungaria www.hungarian-silicones.com

Hungarian Silicones se ocupa cu realizarea de produse cu proprietati de impermeabilizare, lichide si emulsii antiaderente. Gama de produse fabricate include lichide si emulsii hidrofobice, produse semifinite pentru productia farmaceutica si compozitii speciale pentru producerea de materiale termoizolante. Productia se bazeaza pe utilizarea echipamentelor de înalta tehnologie, a realizarilor avansate ale stiintei si tehnologiei. Toate etapele liniei de productie utilizate în ciclul închis aproape complet computerizate, fara deseuri, concentrate în mod special asupra conservarii puritatii ecologice a productiei. Principalii consumatori ai produselor de mai sus sunt întreprinderile producatoare de materiale de constructie, producatori de produse din cauciuc, industria farmaceutica, companii de constructii industriale si individuale.

 

Astron Chemicals SRL
Soseaua Dudesti – Pantelimon Nr. 19, Sector 3, Cod Postal 033091, Bucuresti, Romania
021 255 17 23 / 24 / 25

Articole - Noutati

© Astron Chemicals - Romania. Toate drepturile rezervate.
Designed By Centriqa Marketing Bureau

Search